Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Scotch & Soda

Het Amsterdamse Scotch & Soda staat erom bekend zich oneindig te laten inspireren door de hele wereld, maar in het bijzonder door eigen stad. Designers gaan de hele wereld rond op zoek naar dat ene kunstwerk, monument of oude klassieker waardoor ze geïnspireerd worden. Ook zien ze wat er in de wereld speelt en wat de allernieuwste trends zijn. Met hun vondsten uit alle hoeken van de wereld keren ze terug naar de designstudio en vormen ze de basis voor een nieuwe collectie. Scotch & Soda's unieke kijk op kleding zorgt voor een heel eigen karakter dat voor iedereen herkenbaar is. Een mix tussen vintage en klassieke items die nooit over de top is.

Naast het uitgesproken karakter staat Scotch ook bekend om de bijzondere combinaties van stoffen en prints, waar we iedere keer weer door verrast worden. Rijk aan details vormen ze deze combinaties tot stijlvolle, authentieke kleding voor de modebewuste man. De verfijnde afwerking en betaalbare prijs zijn de kers op de taart voor het internationale succes.

Bij Scotch & Soda gaat het over kleding en niets anders dan dat. Het uitgesproken modemerk verwacht dat je van je kleding houdt, net zoveel als zij doen. Je kan er dan ook vanuit gaan dat ieder item met liefde is gemaakt. Het is logisch dat alleen de beste materialen gebruikt worden, zodat je nóg langer kan genieten van je nieuwe liefde. Reclame en opzichtige logo's zijn not done. Scotch gelooft dat een zelfverzekerde man geen logo's nodig heeft omte laten zien wie hij is.

Shop de items van Scotch & Soda gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.