Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Artikelen per pagina:
24 Aantal
Sorteren op :
Maak uw keuze Sorteren
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Scotch & Soda Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw is de denim en jeans lijn van het populaire Scotch & Soda. In 2010 zag deze frisse lijn het levenslicht. Geïnspireerd op de typische blauwe kleur die in de Gouden Eeuw in Amsterdam werd gebruikt om het porselein mee te schilderen. De kleur is een mix van Chinees indigo en een Japanse op olie gebaseerde verf. In het huidige Amsterdam vindt je deze kleur alleen nog terug op huisnummers en straatborden.

Zoals kenmerkend voor Scotch & Soda zijn de items van hoge kwaliteit. Vintage stijlen in vele tinten blauw, voor een edgy gevoel en uitstraling. De laatste trends op het gebied van materialen en stoffen worden onder de loep genomen. Van daaruit maken de designers van Scotch & Soda keer op keer eigentijdse, gewilde collecties die rijk zijn aan details. Van damaged tot gebleekt; denim en jeans is Scotch & Soda Amsterdams Blauw.

Shop de items van Scotch & Soda Amsterdams Blauw gemakkelijk online bij Van Dijk Waalwijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.