Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Samsøe & Samsøe

Bij Samsøe & Samsøe hebben ze passie voor wat ze doen, ze houden ervan en geloven erin. Uit deze passie komen tijdloze essentials die clean en verfijnd zijn. Echt Scandinavisch fashion design dat uniek en herkenbaar is. De items worden dan ook gemaakt op basis van Scandinavische design tradities waarin ze aanpassingen doen die bij de huidige trends passen. Samsøe & Samsøe vindt het belangrijk zich continu te ontwikkelen, maar wel dicht bij haar eigen identiteit te blijven. De collecties weerspiegelen naar eigen zeggen persoonlijkheid, identiteit, geloofwaardigheid, innovatie en kwaliteit. En daar sluiten wij ons bij aan ! Voor een outfit met klasse ben je bij het Deense modemerk aan het goede adres; eenvoud en bescheidenheid zijn daarbij sleutelwoorden.

Samsøe & Samsøe ontwikkelt creatieve ideeën die haar identiteit goed weerspiegelen. Het kleurenpalet van basic aardetinten, de ruwe details en de grafische prints zijn dan ook herkenbaar. De aantrekkelijke ontwerpen zijn te beschrijven als casual met een chique randje; echte high fashion voor een betaalbare prijs. De unieke designs en ideeën helpen het merk toonaangevend te worden in de fashion branche.

Samsøe & Samsøe verzorgt een stijlvolle look, voor zowel dames als heren.

Shop de items van Samsøe & Samsøe gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.