Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Lyle & Scott

"Goed werk staat garant voor meer werk", dat is al meer dan 140 jaar de filosofie achter het Schotse Lyle & Scott. En zo is het maar net, want het modemerk is afgelopen jaren uitgegroeid tot hét merk voor golfkleding. Het geheim? Een combinatie van deskundig vakmanschap, goed doordachte ontwerpen en al bijna anderhalve eeuw aan ervaring in de branche.

Lyle & Scott focuste zich in het begin alleen op golfkleding die de kwaliteit van je leven verbetert. Ze hielden zich absoluut niet bezig met trends en maakten uitsluitend tijdloze ontwerpen. Dit uitte zich in klassieke items in basic kleuren. Tegenwoordig is dat wel anders, echter zonder van hun geloof af te stappen. Aan het oorspronkelijke kleurenpalet zijn meer vlotte kleuren toegevoegd, zodat de kleding ook meer casual gedragen kan worden. Daarnaast is de totale collectie dezer dagen opgedeeld in drie lijnen; Classic, Contemporary en Golf. Classic is de tijdloze collectie zoals we die van Lyle & Scott gewend zijn. De Contemporary lijn is daarentegen wél gebaseerd op trends en is er speciaal voor de modebewuste man. Tenslotte richt de Golf collectie zich op een combinatie tussen sportieve prestaties en technische kenmerken.

Alle lijnen en collecties van Lyle & Scott staan erom bekend dat het de persoonlijke stijl van degene die het draagt sterk benadrukt. Veelzijdige kleding van hoge kwaliteit waarin je optimale bewegingsvrijheid beleeft. Ook herkenbaar voor de premium kleding van het sterke Lyle & Scott is de obsessie voor details, die zowel in producten als hele collecties terugkomen.

Shop de items van Lyle & Scott gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.