Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

DENHAM

Denim was altijd al de grootste passie van Jason Denham. Toen hij zag dat het niet goed ging met de denimindustrie en de ontwerpen allemaal hetzelfde en saai waren, brak zijn hart dan ook. Jason zijn reactie daarop kwam in 2008 met het rebelse, authentieke en uitgesproken DENHAM. Als logo werd de schaar gebruikt waarmee de allereerste jeans geknipt werd. Ieder ontwerp is vernieuwend en verrassend. DENHAM maakt uitsluitend items waarvan je mond open valt en je gaat watertanden, alleen dan is het goed genoeg. Eerlijk vakmanschap in combinatie met onverschrokken experimenten en uitvindingen, zonder ambachtelijke jeans tradities tegen te werken.

Toch is alleen verrassen en vernieuwen niet het enige geheim van DENHAM. Om de beste jeans ter wereld te worden, moet je beginnen bij de basis. Alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg, werken met gespecialiseerde partners, passie voor innovatie en een obsessie voor de manier waarop materialen verslijten; allemaal ingrediënten voor succes.

DENHAM richt zich op de man die houdt van kwaliteit in het leven en bewust kiest voor originaliteit en goede materialen. Er is dan ook uitgebreid onderzoek gedaan naar gedragen jeans zodat de perfecte draagpatronen gemaakt konden worden. Zo komt je lichaam nog beter uit in de jeans van DENHAM.

Voor de jeans die je móét hebben, ben je bij DENHAM aan het goede adres, en dus ook bij Van Dijk Waalwijk !

Shop de items van DENHAM gemakkelijk online bij Van Dijk Waalwijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.