Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Artu Napoli

Ben je op zoek naar een outfit waarin je perfect gekleed bent? Of dat nu is voor een zakelijke of casual gelegenheid: bij Artu Napoli ben je aan het goede adres. De shirts worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in Italië, het land van de fashion. De nadruk ligt bij het productieproces op kwaliteit en daarom worden uitsluitend hoogwaardige Italiaanse stoffen gebruikt. Alle items worden op authentieke wijze met de hand gemaakt. Hierdoor is er gedurende het hele proces goed zicht op de producten en wordt Artu Napoli's kenmerkende kwaliteit gewaarborgd.

Het begon een aantal jaar geleden in Breda met twee ondernemers en één idee, namelijk: shirts ontwerpen die verkrijgbaar zijn in vele kleuren, stijlen en stoffen, zonder schreeuwerig te zijn. En dat bleek een succes ! Ze besloten het aanbod uit te breiden met knitwear waarvan iedere modebewuste man gaat watertanden. Net zoals de shirts bevat ook de knitwear de nodige dosis Italiaanse flair.

De tijdloze collecties van Artu Napoli hebben een eigentijds en herkenbaar karakter. Over ieder detail wordt nagedacht, niets wordt aan het toeval overgelaten. Daarnaast wordt natuurlijk gezorgd voor een geweldige pasvorm en perfecte afwerking. De shirts van Artu Napoli horen in de kledingkast van iedere modebewuste man !

Shop de items van Artu Napoli gemakkelijk online bij Van Dijk Waalwijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.