Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Zoe Karssen

Dutch design waar we trots op zijn, dat is Zoe Karssen. Het in Amsterdam gevestigde modehuis besloot in 2010 het shirt en de sweater opnieuw uit te vinden. En met succes ! Sindsdien verblijdt het merk ons vier keer per jaar met een nieuwe collectie easy-to-wear shirts en broeken. En niet alleen wij zijn fan, ook beroemdheden als Beyoncé en Kate Moss behoren tot de trouwe klantenkring van Zoe Karssen.

Rock & Roll is een grote inspiratiebron bij het creëren van nieuwe items. Dit is goed terug te zien aan de uitgesproken graphics en quotes die hiernaar refereren. Inmiddels biedt Zoe Karssen een groot aanbod van t-shirts, sweaters, knitwear, broeken, jasjes en een high-end denim lijn. Daarnaast ontwerpt ze nu ook luxe basics met de perfecte pasvorm, gemaakt van de beste materialen. Toch blijven de minimalistische en moderne musthaves een belangrijk onderdeel van de collecties.

Zoe zelf houdt de touwtjes graag in eigen handen. Zo fotografeert ze zelf alle productfoto's en is ze, samen met manlief, erg betrokken bij het hele proces; van ontwerpfase tot productie. Ondanks het feit dat het merk uitgegroeid is tot een wereldwijd succes houden ze het bij Zoe Karssen graag klein en persoonlijk. Alles wordt in eigen huis gecreëerd door de familie Karssen zelf, ondersteund door een hecht team.

Voor een goede denim, mooie knitwear en comfortabele musthaves van Zoe Karssen kom je natuurlijk naar Van Dijk Waalwijk !

Shop de items van Zoe Karssen gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.