Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

uw selectie
COLLECTIES
Specials
merken
CATEGORIE
kleuren
UW MAAT
Sorteren op :
Maak uw keuze Sorteren
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Oeps !

Deze pagina is niet beschikbaar

Gebruik onze zoekfunctie

 Ga terug naar onze damesmode óf herenmode collectie

Vanilia biedt Dutch design met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. De kleding wordt met veel liefde en zorg gemaakt, zo behandelt Vanilia dan ook alles en iedereen. De fashion items worden ontworpen en gemaakt in eigen atelier door echte vakmensen. Produceren in eigen atelier is een uitzondering in de modewereld, en daar is Vanilia trots op. Zo kan de kwaliteit beter gewaarborgd worden én is het modemerk verzekerd van goede arbeidsomstandigheden voor degene die aan de collectie meewerken. Vanilia bewijst wel weer: what goes around, comes around. Want het respect en de liefde die zij geven, zie je dubbel en dwars terug in de kleding. Comfortabele items die langer dan één seizoen meegaan. De vele verschillende materialen, patronen, kleuren en prints maken de collecties tijdloos en uniek.

Vanilia geeft niet alleen om mens en dier, maar ook om ons milieu. Zo worden reststoffen hergebruikt voor transportzakken, zodat er geen plastic zakken gebruikt hoeven worden. In de winkels en op het hoofdkantoor worden alleen duurzame houtsoorten, LED-verlichting en hergebruikte meubels gebruikt. Stoffen worden dichtbij het atelier ingekocht zodat er per jaar maar liefst 100.000 kilometer minder vervoerd hoeft te worden. Last but nog least de moestuin die rondom en op het dak van hoofdkantoor De Adelaar te vinden is. Hier kweken ze groenten en fruit om deel zelfvoorzienend te zijn in hun dagelijkse lunch. Volgens Vanilia is het proces minstens net zo belangrijk als het product zelf, en dat maakt het merk zo uniek.

Shop de items van Vanilia gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.