Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

SET

SET ontwerpt authentieke stijlen voor stedelijke individuen. Het jonge premium merk staat garant voor een eigentijdse, nonchalante, urban casual look. Items die informele elegantie ademen maar altijd gedurfd en sexy zijn. Ook worden de collecties zo samengesteld dat alle items eindeloos te combineren zijn.

Het overdonderende succes heeft SET te danken aan haar moderne imago. Dit imago wordt bepaald door eyecatchers en duidelijke uitspraken. De fijne stoffen, hoogwaardige afwerking en sterke fashion statements zijn daarnaast ook herkenbaar voor het modemerk.

De kleding van SET wordt speciaal ontworpen voor de vrouw die houdt van de drukte van wereldsteden, geniet van het verzamelen van hedendaagse kunst en vintage pareltjes en zich constant laat inspireren. Dit is dan ook goed terug te zien in de collecties. Invloeden van moderne kunst, cultuur en design vormen de mooiste items die de persoonlijkheid van elke zelfbewuste vrouw onderstrepen.

Kwaliteit boven alles

SET streeft naar de hoogste kwaliteitsnormen, dit heeft zelfs prioriteit bij de productie van elke collectie. Om hieraan te voldoen wordt de kleding grotendeels geproduceerd in Europa en maken zij gebruik van Europese stoffen en garen.

Ook wat distributie betreft richt SET zich uitsluitend op kwaliteit. Alleen high-end gespecialiseerde retailers kunnen de collecties bemachtigen en natuurlijk is Van Dijk Waalwijk er daar één van !

Shop de items van SET gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.