Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Sorteren op :
Maak uw keuze Sorteren
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Paul & Joe Sister

Paul & Joe Sister is het jongere zusje van het grote Paul & Joe. De items zijn meer casual, speels en betaalbaar. De collecties mixen strakke lijnen met vintage prints, voor echte fashionistas met lef !

Oprichter Sophie lanceerde een modemerk met pit en noemde het naar haar twee zoons Paul en Joe. Volgens Sophie is Paul & Joe meer een state of mind: vriendelijk, spontaan en elegant. Verlangens vervullen, dat is wat Paul & Joe collectie na collectie weet te bereiken. Het is dan ook geen verrassing dat internationaal tientallen boetieks en honderden winkels staan te springen om het merk te verkopen. De Paul & Joe collecties zijn te kenmerken als energiek, vintage en kleurrijk, maar ook de heropleving van een zwart-witte kledingkast staat centraal.

Shop de items van Paul & Joe Sister gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.