Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

MaxMara Weekend

MaxMara Weekend is de jongere lijn van het grote MaxMara. Van oorsprong werd MaxMara Weekend in de jaren '80 ontworpen met het doel echte weekendkleding te maken. Inmiddels zijn de tijden veranderd en kan de kleding alle dagen van de week gedragen worden én op ieder moment. De items zijn namelijk geschikt voor zowel casual als zakelijke gelegenheden. Zelf hebben zij een mooi woord wat de sfeer van het merk goed dekt: informele formaliteit. Kleding om stylish voor de dag te komen, maar waar wel in geleefd kan worden. De items geven je dan ook een gevoel van lichtheid en vrijheid. Vandaar ook dat op alle kleding een vlinder is gedrukt of geborduurd, dit weerspiegelt de waarden.

Zoals je van het Italiaanse MaxMara gewend bent, wordt alleen gewerkt met het allerbeste. Zo maken ze gebruik van hoogwaardig katoen, kasjmier, wol en tweet. Allen van duurzame kwaliteit zodat je extra lang van je nieuwe aankopen kunt genieten. In combinatie met de tijdloze designs maakt dit de ideale basis voor een stijlvolle garderobe.

MaxMara Weekend vindt het belangrijk zich constant te blijven ontwikkelen. Pasvormen, stoffen, patronen en prints worden aangepast aan de nieuwste trends, zonder haar eigen identiteit uit het oog te verliezen. Van fijn knitwear tot chique zijden jurken; moderne items met een klassieke touch. Bovendien bewijst het elegante modemerk dat fashion helemaal niet oncomfortabel hoeft te zijn, want de elegante items dragen erg lekker !

Shop de items van MaxMara Weekend gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.