Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Maison Scotch

In 2010 werd het kleine zusje van Scotch & Soda geboren en ze heet Maison Scotch ! Speciaal voor de onafhankelijke, stadse vrouw heeft Maison Scotch items met een vintage feeling met invloeden van over de hele wereld. Met hart en ziel worden items gecreëerd die draagbaar, een tikkeltje sportief en vooral erg hot zijn. Comfortabele stoffen, materialen van hoge kwaliteit en rijke details vormen de items. Volgens Maison Scotch zijn het de details die haar basics onmisbaar maken in iedere kledingkast.

Dat Maison Scotch binnen een paar jaar is uitgegroeid tot één van de populairste labels is te danken aan haar bijzondere kijk op fashion. Rebelse luxe met een vleugje elegantie kenmerkt de collectie seizoen na seizoen en maakt het een unieke verschijning.

Maison Scotch biedt een mix van klassieke en vintage elementen die uitmonden in de mooiste prints en een veelzijdigheid aan materialen, kleuren en vormen. Deze combinatie zorgt voor een variërend, maar herkenbaar beeld. De stoere elementen en luxueuze uitstraling geven iedere collectie weer identiteit en karakter.

Shop de items van Maison Scotch gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.