Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Maison Scotch Amsterdams Blauw

Speciaal voor de onafhankelijke vrouw heeft Maison Scotch items met een vintage feeling en invloeden van over de hele wereld. Met veel passie en liefde worden items gecreëerd die draagbaar, een tikkeltje sportief en vooral heel gewild zijn. Comfortabele stoffen, materialen van hoge kwaliteit en rijkelijke details vormen de kledingstukken. Volgens Maison Scotch zijn het de details die haar basics onmisbaar maken in iedere kledingkast.

Maison Scotch biedt een mix van klassieke en vintage elementen die uitmonden in de mooiste prints en een veelzijdigheid aan materialen, kleuren en vormen. Deze combinatie zorgt voor een gevarieerd maar herkenbaar beeld. De stoere elementen en luxueuze uitstraling geven iedere collectie karakter en identiteit.

Voor de echte denim liefhebbers heeft Maison Scotch het Amsterdams Blauw in het leven geroepen. Een denimcollectie die is geïnspireerd op de kleur verf die in de Gouden Eeuw werd gebruikt om het Nederlandse porselein te versieren. Zoals we gewend zijn van Maison Scotch is ook deze collectie uniek en anders dan anders.

Shop de items van Maison Scotch Amsterdams Blauw gemakkelijk online bij Van Dijk Waalwijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.