Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

uw selectie
COLLECTIES
Specials
merken
CATEGORIE
kleuren
UW MAAT
Sorteren op :
Maak uw keuze Sorteren
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Oeps !

Deze pagina is niet beschikbaar

Gebruik onze zoekfunctie

 Ga terug naar onze damesmode óf herenmode collectie

Het premium modemerk Joseph Ribkoff is in 1957 opgericht door een Canadees genaamd Joseph Ribkoff. Hij speelt in op de behoefte van vrouwen die een drukke levensstijl hebben. Door de unieke veelzijdigheid van de items kunnen deze vrouwen zich op verschillende gelegenheden vertonen zonder telkens om te kleden. Joseph Ribkoff kan voor iedere gelegenheid, zowel dag als nacht.

Het toonaangevende Joseph Ribkoff houdt het liefst alles in eigen huis. Zo worden de collecties ontworpen en geproduceerd in Canada. Het is belangrijk dat het productieproces uitgevoerd wordt door echte vakmensen. Dat is ook wel te zien, het vakmanschap spat er vanaf ! Als de collecties compleet zijn en helemaal naar wens, worden ze naar maar liefst veertig internationale markten gebracht.

Naast het Canadese proces is ook het innovatieve karakter kenmerkend voor Joseph Ribkoff. Het modemerk blijft innoveren en werkt constant aan de ontwikkeling van het merk en de kleding. Er worden unieke pasvormen gecreëerd en er wordt uitsluitend met de meest bijzondere materialen gewerkt. De verfijnde snit geeft ieder item een luxe en vrouwelijke uitstraling. Daarnaast zijn ook de bijzondere prints herkenbaar voor het premium merk. Ondanks de hoge kwaliteit vindt Joseph Ribkoff het belangrijk dat de collecties betaalbaar zijn, zodat iedereen van hun unieke stijl kan genieten.

Shop de items van Joseph Ribkoff gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.