Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

uw selectie
COLLECTIES
Specials
merken
CATEGORIE
kleuren
UW MAAT
Sorteren op :
Maak uw keuze Sorteren
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Oeps !

Deze pagina is niet beschikbaar

Gebruik onze zoekfunctie

 Ga terug naar onze damesmode óf herenmode collectie

"Niet alles hoeft te zijn zoals het altijd al was", dat is het motto dat HUDSON naleeft. HUDSON verlegt grenzen, innoveert en inspireert en wilt jou aansporen hetzelfde te doen. Alles wat ze doen, is om te inspireren en stimuleren, om veranderingen teweeg te brengen. Bij HUDSON hebben ze een eindeloze liefde voor denim; denim is het symbool voor cool en sexyness, denim is een levensstijl, denim bevrijdt ! Ieder seizoen herontdekken de ontwerpers van HUDSON premium denim, ze zijn constant in ontwikkeling. HUDSON gelooft dat je hiervoor je ziel moet blootleggen en plezier moet maken, alleen dan kun je de allermooiste producten ontwerpen.

HUDSON is een vooruitstrevend merk en loopt mijlenver voor op de laatste trends. Het modemerk komt met herkenbare, vernieuwende ontwerpen die een compleet eigen stijl uitstralen, een eigen wil en eigen manier van doen hebben. Je kunt het zien als het creëren van nieuwe tradities. Er is een onweerstaanbare drang naar dé perfecte fit en perfecte wassing. Daarnaast is de kleding van HUDSON ook nog eens extra comfortabel door het stikken van dubbele binnennaden en het feit dat er alleen premium denim wordt gebruikt dat is geproduceerd in Italië en Japan. De items worden met de hand afgewerkt, zodat er meer controle is op kwaliteit én elk kledingstuk uniek is.

De kleding van HUDSON wordt gemaakt voor de modebewuste vrouw die buiten de gebaande paden durft te lopen. Zij die een edgy stijl met glam durven te mixen en net zoals Hudson voor altijd jong blijven.

Shop de items van HUDSON gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.