Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Ganni

Het Deense Ganni heeft haar hoofdkantoor gevestigd in hartje Kopenhagen. Waarom daar? Omdat Ganni van Kopenhagen én haar kenmerkende easy-going, ongecompliceerde cultuur houdt. Dat is dan ook precies waar de kleding van het modemerk naadloos bij aansluit.

Ganni heeft een duidelijk doel voor ogen: het gezicht van de mode veranderen. Ze ontwerpen écht mooie easy-to-wear items die je er moeiteloos prachtig uit laten zien. Items voor iedere gelegenheid; van perfecte jurk voor een perfecte date night tot slouchy-chique breisels voor het weekend. Ganni ontwerpt items waarnaar fashion geobsedeerde dames op zoek zijn, items waar ze naar snakken, items die ze móeten hebben.

De designers van Ganni laten zich graag inspireren door de typische Scandinavische sfeer. Ze beperken zich echter niet tot de traditionele, minimalistische designs die we van Scandinaviërs gewend zijn. Inspiratie wordt gevonden in van alles en niets; muziek, films en reizen. Als er maar met emotie gewerkt wordt, want als het hart er niet in zit, gebeurt er niets.

De Ganni dames zijn speels, fel, onafhankelijk en ongecompliceerd. Ze hebben een vrije geest en weten wat ze willen. De meiden zijn niet glad gepolijst maar juist hun ruwe zelf. Ze bewonderen iedere dag en maken één groot modefeestje van het leven. Ganni dames zijn altijd op zoek naar pareltjes om hun kledingkast mee aan te vullen, items die ze met veel liefde dragen omdat het ze zo'n geweldig gevoel geeft. Mode draait om het ontdekken van je eigen stijl, niet om het kopiëren van anderen en dat snappen de Ganni meiden als geen ander.

Shop de items van Ganni gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.