Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

Essentiel

Essentiel oprichter Esfan Eghtessadi groeide op tussen textiel, schetsen en mode. Toen hij de stijlvolle Inge trouwde, was het al snel tijd voor de stap die beide altijd al wilden maken: een fashionlabel oprichten. Het begon met een eenvoudige t-shirtcollectie waarvan vier modellen in twintig verschillende kleuren gelanceerd werden. De shirts vlogen als zoete broodjes over de toonbank en het succes was ongekend. Na vier seizoenen was de collectie dan ook flink uitgebreid met jassen, jurken en broeken. Uiteindelijk is Essentiel gegroeid tot de toonaangevende, kleurrijke pret-a-porter collectie zoals we die nu kennen.

Essentiel ontwerpt items die in iedere kledingkast zouden moeten hangen. Ga saaiheid tegen en laat je inspireren ! De collecties staan bekend om haar grafische prints en bloemenprints en zijn rijk, uniek en toegankelijk. De ontwerpers van Essentiel zijn niet bang om out of the box te denken en experimenteren erop los met verschillende materialen, kleuren en patronen. De combinaties die hieruit komen zijn verfrissend, uniek en verrassend. Luxe mode die je eindeloos kan combineren, in wat voor mood je ook bent. Dress to your emotions with Essentiel !

Shop de items van Essentiel gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.