Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

CLOSED

Dat CLOSED een familiebedrijf is, is niet alleen een feit maar ook de filosofie van het merk. Alleen werken met mensen waarmee ze willen werken, daar onstaan de mooiste producten uit. Het creëren van hoogwaardige, tijdloze items die een pure, ongedwongen sfeer uitstralen.

Denim

Het oorspronkelijke idee was simpel: het allereerste denim label van Italië starten. Daarmee is het dan ook allemaal begonnen, denim. Vandaag de dag creëert het team van CLOSED complete collecties, voor zowel mannen als vrouwen en meerdere keren per jaar. Toch zijn de denim klassiekers nog steeds een belangrijk onderdeel van het modemerk; van stoer tot gecoat en gekleurd. Denim heeft CLOSED groot gemaakt en zal in de toekomst een belangrijke rol blijven spelen.

Naast de kenmerkende denim stijlen bevat de CLOSED collectie ook kasjmier breisels, zijden blouses en jersey basics in tijdloze kleuren van zwart, wit, blauw en grijs.

Heavenly quality

CLOSED heeft een voorliefde voor kwaliteit en werkt dan ook alleen met de beste materialen. In ieder detail kun je het bewustzijn voor kwaliteit terug vinden. Dat is de reden dat de productie over de hele wereld plaatsvindt, namelijk daar waar de materialen het beste zijn, wordt het gehele productieproces uitgevoerd. Zo wordt katoen vergaard uit Europa, het beste kasjmier komt uit China en de sweatshirts zijn gemaakt in Portugal. De denim wordt van begin af aan geweven, genaaid en gewassen in Italië.

Everyday fashion

De beroemde X-zakken van CLOSED vormen de sleutel tot comfort. Door de hoek van de voorzakken is het gemakkelijker om erin en eruit te komen. Dit draagt eraan bij dat je de kleding van CLOSED elke dag wel wilt dragen. Design hoeft niet oncomfortabel te zijn, dat bewijst het eigenzinnige modemerk wel.

CLOSED is hét merk om al je essentials te kopen - van denim tot breisels.

Shop de items van CLOSED gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.