Gratis verzending binnen 24 uur op de gehele collectie !

10 Days

"BE UNEXPECTED OR SIMPLE | NEVER REGULAR", deze krachtige slogan geeft het gevoel van het unieke merk 10 Days goed weer. Met haar eigenzinnige en tijdloze collecties creëert 10 Days een eindeloze collectie die zichzelf blijft aanvullen. Eerder aangeschafte kledingstukken zijn niet langer gedoemd tot een ritje prullenbak. Absoluut niet, de combinaties zijn eindeloos dus mix & match erop los!

Altijd bijzonder

Van alledaagse parels tot een bijzondere outfit voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, diploma-uitreiking of jubileum, 10 Days biedt het allemaal. De stoere maar ook vrouwelijke kleding en het pure materiaal zorgt voor een tijdloze garderobe voor zowel jong als oud.

It's all in the details

De allermooiste designs vloeien voort uit wereldwijde inspiratie, liefde en positiviteit. Met een superieur oog voor details zijn de collecties van 10 Days net iets anders dan anders, zonder af te wijken van haar ideaal. Natuurlijke materialen, fijne pasvormen en uitstekende kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Walk-in closet

Ben je, net zoals wij, ook fan van 10 Days? Zorg dan maar voor een flinke walk-in closet! De natuurlijke materialen zorgen namelijk voor een kwaliteit waar je je hele leven lang plezier van hebt.
Onderstreep je innerlijke schoonheid met de pure, authentieke kleding van 10 Days en laat zien wie je bent!

Shop de items van 10 Days gemakkelijk online bij vanDijk ! Niet alleen halen we het allermooiste van de wereld naar onze webshop, maar ook naar onze winkel in Waalwijk. Hier kunnen wij je extra goed helpen met het vinden van mooie combinaties en de persoonlijke aandacht geven die je van ons gewend bent. Heb je verder nog vragen? Je kunt ons tijdens onze openingstijden bereiken op 0416-335512. Heb je geen tijd om te bellen? Dan staan we ook via de mail voor je paraat. Stuur een e-mail naar webshop@vandijkwaalwijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.